Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Sokker JD TEAM
442 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Chung Man verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Man passt de bal zonder na te denken. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuk Chi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bard speelt de bal door. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tat Kong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. Kam Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - JD TEAM 0:1

20e minuut.
Duy Hiền met de inworp. Kwok Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Leung passt de bal zonder na te denken. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang geeft de bal voor. Bard passt de bal met de wreef. Daar is Tat Kong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tat Kong schiet op doel. Kam Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ting Fung probeert naar een medespeler te passen. Ching Shun is nu in balbezit. Ching Shun geeft een lange en hoge pass. Gülselam is nu in balbezit. Gülselam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Bard rent richting de bal. Bard passt de bal in één keer door. Tat Kong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. Kam Fung bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tat Kong onderschept slim de pass. Bard rent richting de bal. Bard passt de bal in één keer door. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tat Kong heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang rent richting de bal. Bard rent richting de bal. Bard haalt uit met een fantastische trap. Reyes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bard met een sublieme pass. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. Zhengchuang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - JD TEAM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 53%, JD TEAM 47%.
Hong Kong Sokker - JD TEAM 0:2

51e minuut.
Gülselam is nu in balbezit. Gülselam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhengchuang de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes met een sublieme pass. Bard is nu in balbezit. Bard schiet op doel. Zhengchuang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chung Man passt de bal met de wreef. Yuk Chi rent richting de bal. Yuk Chi passt de bal met de wreef. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Shibing rent richting de bal. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bard is nu in balbezit. Bard passt de bal zonder na te denken. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - JD TEAM 0:3

89e minuut.
Shibing speelt de bal door. van den Pol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yuk Chi onderschept slim de pass. Yuk Chi draait met de bal, schiet en ... Marcio Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - JD TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 55%, JD TEAM 45%.
Hong Kong Sokker - JD TEAM 1:3