Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Warriors Kitchee Crows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung passt de bal zonder na te denken. Yang heeft problemen om de bal te vangen. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kai Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Chung passt de bal met de wreef. Yang is nu in balbezit. Yang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:1

11e minuut.
Lin is nu in balbezit. Hei Lok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lin. Lin krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Pei Tak de bal. Lin rent richting de bal. Ting Fung is nu in balbezit. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin met een sublieme pass. King Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Siu Chung speelt de bal door. Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung met een sublieme pass. Yang is nu in balbezit. Yang schiet op doel. Kai Yeung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:2

31e minuut.
Wisdom Fofo is nu in balbezit. Jinghuang onderschept slim de pass. Jinghuang passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. King Leung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Warriors 51%, Kitchee Crows 49%.
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:2

49e minuut.
Mazaka geeft een hoge lob. Marcio Gabriel kopt de bal weg. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:3

57e minuut.
Wing Chun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hok Yin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lin is nu in balbezit. Wisdom Fofo onderschept slim de pass. Wisdom Fofo passt de bal met de wreef. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Siu Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung geeft een hoge lob. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang draait met de bal, schiet en ... Kai Yeung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jinghuang probeert de bal aan de voet te houden. Yang rent richting de bal. Yang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:4

80e minuut.
Hon Hing kopt de bal weg. Klungelig pakt Jinghuang de bal. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. Kai Yeung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ka Ki is nu in balbezit. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisdom Fofo verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ki draait met de bal, schiet en ... King Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Warriors 53%, Kitchee Crows 47%.
Technical Warriors - Kitchee Crows 0:4