Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Warriors Fierce Suburbs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tsz Chung passt de bal met de wreef. Wing Lok geeft de bal voor. Klungelig pakt Ka Wa de bal. Man Ho is nu in balbezit. Man Ho haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Tsz Chung de bal. Wing Hung Wing probeert naar een medespeler te passen. Man Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ho schiet op doel. Ngo Hin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Warriors - Fierce Suburbs 1:0

8e minuut.
Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam met een sublieme pass. Man Ho is nu in balbezit. Man Ho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wing Hung Wing is nu in balbezit. Wing Hung Wing speelt de bal door. Daar is Ka Wa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Man Ho rent richting de bal. Man Ho schiet op doel. Ngo Hin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Liyu rent richting de bal. Liyu passt de bal zonder na te denken. Man Ho is nu in balbezit. Wing Hung Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ting Hei is nu in balbezit. Ting Hei geeft een hoge lob. Liyu kopt de bal weg. Man Ho rent richting de bal. Man Ho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wing Hung Wing probeert naar een medespeler te passen. Chi Yuk is nu in balbezit. Man Ho onderschept slim de pass. Man Ho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Warriors - Fierce Suburbs 2:0

41e minuut.
Chun Nam probeert naar een medespeler te passen. Wing Hung Wing is nu in balbezit. Wing Hung Wing passt de bal met de wreef. Man Ho is nu in balbezit. Man Ho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Warriors 47%, Fierce Suburbs 53%.
Brave Warriors - Fierce Suburbs 2:0

46e minuut.
Kin Wing rent richting de bal. Man Ho onderschept slim de pass. Tsz Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ho onderschept slim de pass. Man Ho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Chun Nam geeft de bal voor. Chun Wing kopt de bal weg. Daar is Wing Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Man Chun is nu in balbezit. Tsz Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Ting Hei is nu in balbezit. Tsz Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Lung geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alex probeert naar een medespeler te passen. Tsz Lung rent richting de bal. Chun Nam rent richting de bal. Tsz Lung onderschept slim de pass. Tsz Lung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chun Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Chun is nu in balbezit. Man Chun met een sublieme pass. Man Ho rent richting de bal. Man Ho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Warriors 48%, Fierce Suburbs 52%.
Brave Warriors - Fierce Suburbs 2:0