Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls Horrible Cows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kwok Keung geeft een lange en hoge pass. Wai Kit kopt de bal weg. Chun Nam heeft problemen om de bal te vangen. Kin Fung rent richting de bal. Kin Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Man Ki passt de bal zonder na te denken. Hok Yin is nu in balbezit. Hok Yin passt de bal in één keer door. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wai Lim met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwok Keung de bal. Kwok Keung onderschept slim de pass. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - Horrible Cows 0:1

22e minuut.
Hong Lim met een sublieme pass. Chun Nam is nu in balbezit. Chun Nam passt de bal zonder na te denken. Wai Man is nu in balbezit. Wai Man draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wai Kit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft een hoge lob. Daar is Min Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Chun Nam passt de bal met de wreef. Shing Kit rent richting de bal. Met opzet legt Wei Jie zijn tegenspeler op de grond. Wei Jie krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tak Sum met een sublieme pass. Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Man is nu in balbezit. Kin Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hok Yin met een sublieme pass. Klungelig pakt Wai Man de bal. James begaat een overtreding. James krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 56%, Horrible Cows 44%.
Dinamo Owls - Horrible Cows 0:1

54e minuut.
Ka Wai kopt de bal weg. Chun Nam kan de bal niet met de borst controleren. Tak Sum begaat een overtreding. Tak Sum krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Wai Kit rent richting de bal. Hei Man verovert de bal door een tackle van achteren. Hei Man speelt de bal door. Wai Man is nu in balbezit. Wai Man draait met de bal, schiet en ... Yuk Chi bokst de bal weg.

61e minuut.
Hok Yin rent richting de bal. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin rent richting de bal. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - Horrible Cows 0:2

73e minuut.
Hok Yin is nu in balbezit. Hok Yin draait met de bal, schiet en ... Hong Lim heeft problemen om de bal te vangen. Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 64%, Horrible Cows 36%.
Dinamo Owls - Horrible Cows 0:2