Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Waterside Western Anvils
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ming Yin geeft een hoge lob. Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai passt de bal in één keer door. Wai Hung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Hung schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Deshuai geeft de bal voor. Inworp. Hong Yiu met de inworp. Ka Fai is nu in balbezit. Ka Fai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Western Anvils 1:0

28e minuut.
Yaw kopt de bal weg. Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ying Wai krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wai Hung speelt de bal door. Ming Yin rent richting de bal. Ming Yin geeft de bal voor. Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kok Wai probeert naar een medespeler te passen. Chun Wing geeft een hoge lob. Ka Yu heeft problemen om de bal te vangen. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Western Anvils 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Waterside 31%, Western Anvils 69%.
New Waterside - Western Anvils 2:0

46e minuut.
Yaw passt de bal zonder na te denken. Ka Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai onderschept slim de pass. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Western Anvils 3:0

52e minuut.
Klungelig pakt Lin de bal. Ming Yin rent richting de bal. Ming Yin passt de bal zonder na te denken. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Ka Yu met een snelle inworp. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai onderschept slim de pass. Ka Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Western Anvils 4:0

68e minuut.
Chun Wing passt de bal in één keer door. Ming Yin rent richting de bal. Ming Yin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wai Hung de bal. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Chun Wing probeert de bal met de borst te controleren. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw speelt de bal door. Ying Wai rent richting de bal. Ying Wai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chun Wing onderschept slim de pass. Chun Wing met een sublieme pass. Deshuai rent richting de bal. Wai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Waterside 25%, Western Anvils 75%.
New Waterside - Western Anvils 4:0