Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Lions Fierce Tigers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung passt de bal in één keer door. Ho Man rent richting de bal. Ho Man schiet op doel. Anthony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Lions - Fierce Tigers 1:0

19e minuut.
Siu Yuen onderschept slim de pass. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi met een sublieme pass. Chi Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fung schiet op doel. Man Tik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Siu Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei speelt de bal door. Ho Man heeft problemen om de bal te vangen. Ho Man schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ko Kiu passt de bal zonder na te denken. Shing Chi heeft problemen om de bal te vangen. Shing Chi passt de bal zonder na te denken. Chi Fung rent richting de bal. Chi Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Man Tik trapt de bal weg van het doel. Lai Hin kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhengchuang de bal. Ho Man rent richting de bal. Ho Man schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Man Hong passt de bal zonder na te denken. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Lions 58%, Fierce Tigers 42%.
Great Lions - Fierce Tigers 1:0

48e minuut.
Siu Yuen verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin passt de bal in één keer door. Ho Man is nu in balbezit. Ho Man haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ko Kiu is nu in balbezit. Chi Keung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ko Kiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ko Kiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wen is nu in balbezit. Wen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ko Kiu is nu in balbezit. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin probeert naar een medespeler te passen. Ho Man is nu in balbezit. Ho Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Lions - Fierce Tigers 2:0

85e minuut.
Chi Fung rent richting de bal. Chi Fung passt de bal met de wreef. Cheuk Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man is nu in balbezit. Ho Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Lions - Fierce Tigers 3:0

86e minuut.
Shing Chi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Hiu Fung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lai Hin kan de bal niet met de borst controleren. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wen met een sublieme pass. Shing Chi rent richting de bal. Shing Chi speelt de bal door. Chi Fung heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fung schiet op doel. Man Tik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Lions - Fierce Tigers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Lions 48%, Fierce Tigers 52%.
Great Lions - Fierce Tigers 3:1