Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos Enchapados Tigres Linieros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Piña onderschept slim de pass. Piña geeft een lange en hoge pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Blasco geeft een lange en hoge pass. Piña is nu in balbezit. Aguado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguado krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Aguado is nu in balbezit. Aguado passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Alemán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Agustín passt de bal zonder na te denken. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicioso. Vicioso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Enchapados 38%, Tigres Linieros 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Broncos Enchapados - Tigres Linieros 0:0

46e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Agustín passt de bal in één keer door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Piña is nu in balbezit. Aguado speelt de bal door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Agustín passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso met een sublieme pass. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado onderschept slim de pass. Aguado speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos Enchapados 41%, Tigres Linieros 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Broncos Enchapados - Tigres Linieros 0:0