Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Furibundos Plataneros Moribundos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een hoge lob. Cordero kopt de bal weg. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Brito krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Núñez kopt de bal weg. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benito rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito speelt de bal door. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Furibundos - Plataneros Moribundos 1:0

38e minuut.
Benito is nu in balbezit. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal in één keer door. Campillo is nu in balbezit. Campillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Furibundos 32%, Plataneros Moribundos 68%.
Aguilas Furibundos - Plataneros Moribundos 1:0

47e minuut.
Brito passt de bal met de wreef. Campillo rent richting de bal. Crisostomo is nu in balbezit. Campillo verovert de bal door een tackle van achteren. Campillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna geeft een hoge lob. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ... Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordero met een snelle inworp. Brito probeert de bal met de borst te controleren. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Furibundos 36%, Plataneros Moribundos 64%.
Aguilas Furibundos - Plataneros Moribundos 1:0