Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yokohama Shikas Kagawa F.C
円造 Tactiek かつぴと
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Shimokawa onderschept slim de pass. Matter begaat een overtreding. Shimokawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yoshida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kano is nu in balbezit. Kano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Illgner kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Warzycha is nu in balbezit. Warzycha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furukawa de bal. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Tango bokst de bal weg. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Óvári geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Tango trapt de bal weg. Matter kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Frankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzycha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frankowski. Frankowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Óvári geeft een lange en hoge pass. Nakao rent richting de bal. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price geeft een lange en hoge pass. Illgner springt en kopt de bal. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owubokiri met de inworp. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. Furukawa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Shikas 58%, Kagawa F.C 42%.
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:1

62e minuut.
Rydz probeert de bal aan de voet te houden. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter passt de bal zonder na te denken. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:2

64e minuut.
Tango trapt de bal weg. Owubokiri kopt de bal weg. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:3

71e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri geeft een lange en hoge pass. Illgner kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rydz met de inworp. Matter is nu in balbezit. Matter geeft een lange en hoge pass. Tango werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Shikas 66%, Kagawa F.C 34%.
Yokohama Shikas - Kagawa F.C 0:4