Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Origami Gaijin Kokoro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Watanabe heeft problemen om de bal te vangen. Ienaga rent richting de bal. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fujigaya rent richting de bal. Jung-Hwan verovert de bal door een tackle van achteren. Jung-Hwan probeert naar een medespeler te passen. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Origami - Gaijin Kokoro 1:0

34e minuut.
Daar is Fukagawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watanabe is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sogahata ... Strafschop! Sogahata krijgt een gele kaart. Watanabe raakt geblesseerd tijdens het duel. Arimura neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Mita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Saeki is nu in balbezit. Saeki passt de bal zonder na te denken. Nakajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura rent richting de bal. Arimura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fukagawa is nu in balbezit. Fukagawa geeft een hoge lob. Daar is Morishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Origami - Gaijin Kokoro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Origami 41%, Gaijin Kokoro 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Origami - Gaijin Kokoro 1:1

56e minuut.
Fujigaya probeert naar een medespeler te passen. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandai is nu in balbezit. Morishi onderschept slim de pass. Morishi schiet op doel. Kakitani bokst de bal weg.

66e minuut.
Jung-Hwan geeft een hoge lob. Watanabe is nu in balbezit. Kaburaki is nu in balbezit. Watanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Watanabe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Kaburaki de bal. Arimura rent richting de bal. Konno is nu in balbezit. Arimura verovert de bal door een tackle van achteren. Arimura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bandai passt de bal met de wreef. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura passt de bal zonder na te denken. Watanabe rent richting de bal. Watanabe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Origami 42%, Gaijin Kokoro 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Origami - Gaijin Kokoro 1:1