Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Neko Shiro Hikari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ganaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaha probeert naar een medespeler te passen. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Watanabe geeft de bal voor. Nakaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kita rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yamamoto met de inworp. Daar is Furukawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kidera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kidera krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku verovert de bal door een tackle van achteren. Oku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Neko - Shiro Hikari 0:1

24e minuut.
Dedimar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furukawa rent richting de bal. Kidera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kidera krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Okuma rent richting de bal. Okuma passt de bal met de wreef. Fukui probeert naar een medespeler te passen. Kita rent richting de bal. Kita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Neko 52%, Shiro Hikari 48%.
Yakusoku Neko - Shiro Hikari 0:1

59e minuut.
Watanabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganaha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fukui. Ganaha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ganaha kan niet meer verder spelen. Kiyokumo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Amano geeft de bal voor. Kiyokumo kopt de bal weg. Kita probeert de bal met de borst te controleren. Kita schiet op doel. Nakaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakusoku Neko - Shiro Hikari 1:1

88e minuut.
Watanabe met een snelle inworp. Fukui rent richting de bal. Fukui speelt de bal door. Kita is nu in balbezit. Kita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Neko - Shiro Hikari 2:1

89e minuut.
Fujisaki is nu in balbezit. Fujisaki passt de bal zonder na te denken. Dedimar is nu in balbezit. Kita onderschept slim de pass. Kita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Neko 42%, Shiro Hikari 58%.
Yakusoku Neko - Shiro Hikari 2:1