Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Hi Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Hirao passt de bal in één keer door. Otsubo met een sublieme pass. Furkawa probeert naar een medespeler te passen. Morishita rent richting de bal. Morishita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tasuki is nu in balbezit. Tasuki geeft een lange en hoge pass. Shiral is nu in balbezit. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hamada verovert de bal door een tackle van achteren. Hamada probeert naar een medespeler te passen. Morishita is nu in balbezit. Furkawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 0:1

20e minuut.
Hamada speelt de bal door. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda passt de bal in één keer door. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Masashiko geeft de bal voor. Enomoto probeert de bal aan de voet te houden. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... Oguro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 1:1

27e minuut.
Wanami met een sublieme pass. Tasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasuki passt de bal in één keer door. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oguro bokst de bal weg.

30e minuut.
Ishi probeert de bal aan de voet te houden. Ishi geeft de bal voor. Hamada kopt de bal weg. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Furkawa rent richting de bal. Masashiko is nu in balbezit. Furkawa onderschept slim de pass. Furkawa haalt uit met een fantastische trap. Ichikawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 1:2

39e minuut.
Noda is nu in balbezit. Noda geeft een hoge lob. Tasuki probeert naar een medespeler te passen. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi schiet op doel. Oguro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tasuki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 2:2

41e minuut.
Daar is Tsuboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishita rent richting de bal. Morikawa probeert naar een medespeler te passen. Furkawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Furkawa passt de bal zonder na te denken. Morishita rent richting de bal. Morikawa onderschept slim de pass. Furkawa verovert de bal door een tackle van achteren. Furkawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 56%, Hidoi Ninmu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 2:2

65e minuut.
Wanami rent richting de bal. Wanami geeft een hoge lob. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi schiet op doel. Enomoto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Tsuboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsuboi speelt de bal door. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda rent richting de bal. Noda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 3:2

73e minuut.
Masashiko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otsubo met een snelle inworp. Kobari rent richting de bal. Kobari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Morikawa speelt de bal door. Enomoto is nu in balbezit. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Noda is nu in balbezit. Noda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 56%, Hidoi Ninmu 44%.
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 3:2