Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Sampo Global Citizens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Inoha is nu in balbezit. Nozawa rent richting de bal. Inoha is nu in balbezit. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Global Citizens 1:0

20e minuut.
Akimoto met een harde bal richting middenveld. Yamashita kan de bal niet met de borst controleren. Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi speelt de bal door. Nozawa rent richting de bal. Nozawa schiet op doel. Akimoto bokst de bal weg.

35e minuut.
Inoha passt de bal zonder na te denken. Funakoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa onderschept slim de pass. Nozawa schiet op doel. Akimoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Global Citizens 2:0

38e minuut.
Oku met de inworp. Hirase is nu in balbezit. Hirase passt de bal in één keer door. Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nishi met een sublieme pass. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka schiet op doel. Minami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Global Citizens 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 38%, Global Citizens 62%.
Sora Sampo - Global Citizens 2:1

58e minuut.
Nagimura is nu in balbezit. Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita speelt de bal door. Hirase rent richting de bal. Hirase draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Hirase is nu in balbezit. Hirase met een sublieme pass. Hosogai is nu in balbezit. Yoshitaka is nu in balbezit. Yoshitaka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kaneka rent richting de bal. Hirase verovert de bal door een tackle van achteren. Hirase probeert naar een medespeler te passen. Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Yamashita passt de bal met de wreef. Hosogai rent richting de bal. Yoshitaka verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshitaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 50%, Global Citizens 50%.
Sora Sampo - Global Citizens 2:1