Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Toshokan Sora Kokoro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Sahara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akimoto speelt de bal door. Matsuyo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kawaguchi de bal. Kawaguchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahara onderschept slim de pass. Sahara met een sublieme pass. Soda rent richting de bal. Soda haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagawa met een sublieme pass. Matsui bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Akimoto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sahara speelt de bal door. Soda heeft problemen om de bal te vangen. Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tsukamoto rent richting de bal. Soda rent richting de bal. Tsukamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaguchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Toshokan - Sora Kokoro 1:0

15e minuut.
Konno kopt de bal weg. Matsuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Konno is nu in balbezit. Konno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kawaguchi passt de bal met de wreef. Takagi is nu in balbezit. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Konno rent richting de bal. Konno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Otani de bal. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otani. Konno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Toshokan 38%, Sora Kokoro 62%.
Gaijin Toshokan - Sora Kokoro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Toshokan 58%, Sora Kokoro 42%.
Gaijin Toshokan - Sora Kokoro 1:0