Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Kirigirisu Sora Baka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Kubo schiet op doel. Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura geeft een lange en hoge pass. Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sakemoto probeert naar een medespeler te passen. Kubo rent richting de bal. Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ogura geeft een hoge lob. Shimomura kopt de bal weg. Matsuyo is nu in balbezit. Furuhashi verovert de bal door een tackle van achteren. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Sora Baka 1:0

25e minuut.
Kubo speelt de bal door. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe probeert naar een medespeler te passen. Yoshitaka is nu in balbezit. Yoshitaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe onderschept slim de pass. Watanabe speelt de bal door. Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 59%, Sora Baka 41%.
Aoi Kirigirisu - Sora Baka 1:0

53e minuut.
Kubo rent richting de bal. Daar is Sakemoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakemoto met een sublieme pass. Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo draait met de bal, schiet en ... Oguro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ogura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watanabe met een snelle inworp. Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kubo heeft problemen om de bal te vangen. Yoshitaka is nu in balbezit. Yoshitaka passt de bal in één keer door. Kubo is nu in balbezit. Kubo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 59%, Sora Baka 41%.
Aoi Kirigirisu - Sora Baka 1:0