Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itooshi Hikari Hidoi Eiga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Oku is nu in balbezit. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku verovert de bal door een tackle van achteren. Oku draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eguchi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tsuboi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kawaguchi de bal onder controle te krijgen. Nagatomi is nu in balbezit. Kawaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaguchi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Narazaki verovert de bal door een tackle van achteren. Narazaki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oku haalt uit met een fantastische trap. Ishi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kurosawa kopt de bal weg. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi met een sublieme pass. Oku heeft problemen om de bal te vangen. Oku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Katsuya geeft een lange en hoge pass. Mijata rent richting de bal. Nakano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata onderschept slim de pass. Mijata geeft een hoge lob. Ishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki onderschept slim de pass. Narazaki speelt de bal door. Oku rent richting de bal. Oku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nakano geeft een lange en hoge pass. Tsuboi met een sublieme pass. Oku rent richting de bal. Klungelig pakt Oku de bal. Oku haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Itooshi Hikari - Hidoi Eiga 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Hikari 64%, Hidoi Eiga 36%.
Itooshi Hikari - Hidoi Eiga 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Kurihara de bal. Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara begaat een overtreding. Kurihara krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Eguchi onderschept slim de pass. Matsuo onderschept slim de pass. Oku rent richting de bal. Oku schiet op doel. Ishi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itooshi Hikari - Hidoi Eiga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Hikari 48%, Hidoi Eiga 52%.
Itooshi Hikari - Hidoi Eiga 0:2