Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misþyrming True Damaged
bm Tactiek UwU
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25.2 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten matig
slecht Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Siau kopt de bal weg. Maaskant probeert de bal aan de voet te houden. Cabello geeft een hoge lob. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Boniforti bokst de bal weg.

25e minuut.
Barrero geeft een lange en hoge pass. Sindrason is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðbjartsson. Guðbjartsson krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Geirsson met een sublieme pass. Presa is nu in balbezit. Presa passt de bal in één keer door. Lýðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misþyrming - True Damaged 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misþyrming 46%, True Damaged 54%.
Misþyrming - True Damaged 0:1

67e minuut.
Arnfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnfinnsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Batista de bal. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karasiewicz met de inworp. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa met een sublieme pass. Lýðsson is nu in balbezit. Lýðsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misþyrming 50%, True Damaged 50%.
Misþyrming - True Damaged 0:1