Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: KR R Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4000
KR R Dread Knights
Normal Tactiek Dread
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen average


9e minuut.
Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena is nu in balbezit. Brandsson met een sublieme pass. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan geeft een hoge lob. Petrotto rent richting de bal. Kalesse verovert de bal door een tackle van achteren. Kalesse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - Dread Knights 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroš met een snelle inworp. Kürtös rent richting de bal. Trosino verovert de bal door een tackle van achteren. Trosino haalt uit met een fantastische trap. Leifsson bokst de bal weg.

26e minuut.
Kasdaglis is nu in balbezit. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek met een sublieme pass. De Swaef is nu in balbezit. De Swaef schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Hoàng Nghị, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena is nu in balbezit. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio geeft de bal voor. Vargas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hoàng Nghị probeert naar een medespeler te passen. Petrotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalesse verovert de bal door een tackle van achteren. Kalesse draait met de bal, schiet en ... Leifsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jarvine de bal. Stępek rent richting de bal. Stępek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 55%, Dread Knights 45%.
KR R - Dread Knights 1:0

74e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel. Daribyan probeert de bal aan de voet te houden. Stępek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jarvine geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena is nu in balbezit. Kalesse verovert de bal door een tackle van achteren. Kalesse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kürtös kopt de bal weg. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio passt de bal met de wreef. Daar is Stępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tecchio rent richting de bal. De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Koryunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 40%, Dread Knights 60%.
KR R - Dread Knights 1:0