Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Æðarfuglar KF Piltar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson speelt de bal door. Sæmundsson rent richting de bal. Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigtryggsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Styrmirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snæbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maríusson zijn tegenspeler op de grond. Maríusson krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hilmarsson is nu in balbezit. Hinriksson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergþórsson probeert naar een medespeler te passen. Sigtryggsson rent richting de bal. Sigtryggsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bjarkason heeft problemen om de bal te vangen. Bjarkason geeft de bal voor. Sigtryggsson rent richting de bal. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hinriksson passt de bal zonder na te denken. Oliversson heeft problemen om de bal te vangen. Oliversson speelt de bal door. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maríusson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigtryggsson probeert naar een medespeler te passen. Styrmirsson rent richting de bal. Styrmirsson geeft de bal voor. Bogason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - KF Piltar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 60%, KF Piltar 40%.
Fávísir Æðarfuglar - KF Piltar 0:1

52e minuut.
Hilmarsson schiet op doel. Doeltrap. Njarðarson trapt de bal weg. Sæmundsson heeft problemen om de bal te vangen. Sæmundsson schiet op doel. Njarðarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Sæmundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinriksson is nu in balbezit. Hinriksson passt de bal zonder na te denken. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Njarðarson met een harde bal richting middenveld. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson passt de bal zonder na te denken. Baldursson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Bjarkason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson met een sublieme pass. Sigtryggsson rent richting de bal. Sigtryggsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - KF Piltar 0:2

74e minuut.
Klungelig pakt Diðriksson de bal. Sæmundsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Bergþórsson de bal. Sölvason is nu in balbezit. Sölvason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Oliversson verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson passt de bal in één keer door. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason schiet op doel. Njarðarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Diðriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson speelt de bal door. Sigtryggsson is nu in balbezit. Sigtryggsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bjarkason rent richting de bal. Bjarkason met een sublieme pass. Sölvason rent richting de bal. Sölvason draait met de bal, schiet en ... Njarðarson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 40%, KF Piltar 60%.
Fávísir Æðarfuglar - KF Piltar 0:2