Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Damaged Þór
UwU Tactiek Tactic 2
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten formidable
good Passen outstanding
average Verdedigen adequate


7e minuut.
De Zotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Geirsson de bal. Elíasson rent richting de bal. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Boniforti met een sublieme pass. Arinbjörnsson kopt de bal weg. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Boniforti bokst de bal weg.

14e minuut.
Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason passt de bal zonder na te denken. Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson passt de bal in één keer door. Elíasson met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Þorgrímsson speelt de bal door. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson passt de bal met de wreef. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:1

30e minuut.
Elíasson rent richting de bal. Elíasson passt de bal met de wreef. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:2

35e minuut.
Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason passt de bal zonder na te denken. De Zotto rent richting de bal. De Zotto schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sapanatar met een sublieme pass. Guðbjartsson is nu in balbezit. Elíasson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elíasson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Auðunnson kopt de bal weg. Árki rent richting de bal. Ólason verovert de bal door een tackle van achteren. Ólason geeft een hoge lob. De Zotto krijgt zijn hoofd ertegen. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 76%, Þór 24%.
True Damaged - Þór 0:3

56e minuut.
Nikopolidis geeft een lange en hoge pass. Maaskant kopt de bal weg. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Boniforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:4

60e minuut.
Karpiniak is nu in balbezit. Sapanatar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karpiniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Zotto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Boniforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:5

63e minuut.
Árki is nu in balbezit. Ólason onderschept slim de pass. Ólason passt de bal met de wreef. Daar is Elíasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elíasson schiet op doel. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Karpiniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maaskant. Karpiniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auðunnson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpiniak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Árki de bal. Geirsson speelt de bal door. Þorgrímsson rent richting de bal. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Auðunnson speelt de bal door. Elíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elíasson passt de bal met de wreef. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Þorgrímsson rent richting de bal. Þorgrímsson geeft de bal voor. De Zotto kopt de bal weg. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Zotto rent richting de bal. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:6

84e minuut.
Þorgrímsson rent richting de bal. Þorgrímsson passt de bal zonder na te denken. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Árki heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ólason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpiniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Boniforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karpiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Þór 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 75%, Þór 25%.
True Damaged - Þór 0:7