Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húnarnir Íþróttafélagið Bræður
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Þorsteinnsson speelt de bal door. Helgason geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Árnasson de bal onder controle te krijgen. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hermannsson onderschept slim de pass. Hermannsson geeft een hoge lob. Frímannsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sigþórsson passt de bal met de wreef. Valtýrsson is nu in balbezit. Valtýrsson geeft een lange en hoge pass. Árnasson rent richting de bal. Árnasson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húnarnir 51%, Íþróttafélagið Bræður 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Húnarnir - Íþróttafélagið Bræður 0:0

58e minuut.
Eiðsson onderschept slim de pass. Ingvason rent richting de bal. Eiðsson begaat een overtreding. Eiðsson krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Árnasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halldórsson rent richting de bal. Halldórsson geeft een lange en hoge pass. Árnasson rent richting de bal. Árnasson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Árnasson kopt de bal weg. Sigþórsson rent richting de bal. Þorsteinnsson begaat een overtreding. Þorsteinnsson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Þorsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Valtýrsson rent richting de bal. Valtýrsson speelt de bal door. Árnasson is nu in balbezit. Árnasson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Árnasson rent richting de bal. Árnasson geeft een hoge lob. Eiðsson probeert naar een medespeler te passen. Rúnarsson rent richting de bal. Rúnarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Erlendsson onderschept slim de pass. Erlendsson probeert naar een medespeler te passen. Guðgeirsson rent richting de bal. Árnasson is nu in balbezit. Árnasson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húnarnir 39%, Íþróttafélagið Bræður 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Húnarnir - Íþróttafélagið Bræður 0:0