Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio_1900 Levski_Forever
5-3-2pres_bot Tactiek 5-3-2-wingb
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 7
70.9 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Conev geeft een lange en hoge pass. Iorgov rent richting de bal. Met opzet legt Todorinski zijn tegenspeler op de grond. Todorinski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lingurov rent richting de bal. Lingurov geeft de bal voor. Milchev kopt de bal weg. Solski geeft een hoge lob. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. Puştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Conev geeft een lange en hoge pass. Solski kopt de bal weg. Klungelig pakt Milchev de bal. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. Puştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Yotov heeft problemen om de bal te vangen. Yotov geeft een lange en hoge pass. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Puştea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Levski_Forever 1:0

40e minuut.
Conev bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev geeft de bal voor. Mori speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Puştea bokst de bal weg. Iorgov is nu in balbezit. Iorgov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 41%, Levski_Forever 59%.
Lazio_1900 - Levski_Forever 1:0

51e minuut.
Martinchev rent richting de bal. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Baltanov rent richting de bal. Baltanov haalt uit met een fantastische trap. Vollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio_1900 - Levski_Forever 1:1

55e minuut.
Solski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Yotov met een snelle inworp. Solski geeft een hoge lob. Puştea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Levski_Forever 2:1

61e minuut.
Solski is nu in balbezit. Solski passt de bal in één keer door. Iorgov rent richting de bal. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horozov komt het veld opgelopen. Cherek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Savolevičius geeft een hoge lob. Wewiórski rent richting de bal. Todorinski begaat een overtreding. Wewiórski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wewiórski kan niet meer verder spelen. Sarafov komt het veld opgelopen. Yotov met een snel genomen vrije trap. Iorgov springt en kopt de bal. Puştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Savolevičius speelt de bal door. Solski geeft een hoge lob. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Puştea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Levski_Forever 3:1

72e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Mitev rent richting de bal. Mitev geeft een hoge lob. Horozov is nu in balbezit. Horozov draait met de bal, schiet en ... Vollmann bokst de bal weg.

79e minuut.
Brajković is nu in balbezit. Brajković geeft een lange en hoge pass. Horozov kopt de bal weg. Cherek geeft de bal voor. Horozov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Levski_Forever 3:2

81e minuut.
Savolevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todorinski. Todorinski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lingurov met een snelle inworp. Solski is nu in balbezit. Solski geeft een lange en hoge pass. Sarafov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Puştea bokst de bal weg. Buitenspel voor Iorgov. Goede buitenspelval van de verdediging. Puştea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Milchev rent richting de bal. Milchev geeft de bal voor. Mori probeert de bal met de borst te controleren. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Puştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 37%, Levski_Forever 63%.
Lazio_1900 - Levski_Forever 3:2