Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shadows Локомотив Петте Кьошета
532 Tactiek Diamonds442
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Balev passt de bal in één keer door. Galdes heeft problemen om de bal te vangen. Balev is nu in balbezit. Kunčík rent richting de bal. Kunčík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ayúcar probeert naar een medespeler te passen. Kunčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Plizga zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Plizga naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kunčík raakt geblesseerd tijdens het duel. Jonquet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balev springt en kopt de bal. Michniak bokst de bal weg.

23e minuut.
Cumerlotti rent richting de bal. Kulewicz onderschept slim de pass. Jonquet begaat een overtreding. Jonquet krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ayúcar is nu in balbezit. Ayúcar passt de bal met de wreef. Malbec is nu in balbezit. Cole onderschept slim de pass. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Malbec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gruszczak komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Galdes passt de bal zonder na te denken. Kunčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčík passt de bal zonder na te denken. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Michniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Jonquet met de inworp. Kocev is nu in balbezit. Cumerlotti onderschept slim de pass. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Michniak bokst de bal weg.

45e minuut.
Jonquet passt de bal in één keer door. Cumerlotti is nu in balbezit. Balev is nu in balbezit. Balev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brudzisz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 66%, Локомотив Петте Кьошета 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shadows - Локомотив Петте Кьошета 0:0

53e minuut.
Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Waveren. Plumb roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Plumb kan niet meer verder spelen. Pala komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt Jonquet de bal. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes passt de bal met de wreef. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jonquet met een sublieme pass. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti passt de bal zonder na te denken. Balev is nu in balbezit. Balev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Michniak trapt de bal weg van het doel. Ayúcar geeft een hoge lob. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti draait met de bal, schiet en ... Michniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Локомотив Петте Кьошета 0:1

80e minuut.
Jonquet passt de bal in één keer door. Balev is nu in balbezit. Balev draait met de bal, schiet en ... Zorbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Локомотив Петте Кьошета 0:2

83e minuut.
Kunčík is nu in balbezit. Kunčík passt de bal zonder na te denken. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Michniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Локомотив Петте Кьошета 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 55%, Локомотив Петте Кьошета 45%.
FC Shadows - Локомотив Петте Кьошета 0:3