Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA FURIA NEGRA Go Go Disl
3 Tactiek atack
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Grozev is nu in balbezit. Grozev passt de bal in één keer door. Laagus rent richting de bal. Laagus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 0:1

14e minuut.
Konstantinov geeft een hoge lob. Makriev rent richting de bal. Makriev passt de bal zonder na te denken. Kondev geeft een lange en hoge pass. Laagus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rassel is nu in balbezit. Kolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel onderschept slim de pass. Rassel schiet op doel. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 1:1

39e minuut.
Rassel is nu in balbezit. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeinha verovert de bal door een tackle van achteren. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 54%, Go Go Disl 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 1:1

51e minuut.
Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev passt de bal in één keer door. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus schiet op doel. Akel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 1:2

59e minuut.
Aldeinha rent richting de bal. Vidau onderschept slim de pass. Vidau geeft een lange en hoge pass. Rassel rent richting de bal. Rassel draait met de bal, schiet en ... Tocev bokst de bal weg.

61e minuut.
Rassel rent richting de bal. Pavia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ðức Mạnh de bal. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 2:2

68e minuut.
Vidau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurg komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pavia passt de bal in één keer door. Rassel rent richting de bal. Mindzhev begaat een overtreding. Mindzhev krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sagan is nu in balbezit. Sagan geeft de bal voor. Gümüşsu controleert de bal met de borst. Grozev onderschept slim de pass. Grozev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitvořil met een snelle inworp. Yakobchev is nu in balbezit. Ðức Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Mạnh schiet op doel. Tocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mniś geeft de bal voor. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Tocev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 46%, Go Go Disl 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA FURIA NEGRA - Go Go Disl 2:2