Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Розова долина 1948 _Летец_
*** Tactiek 532k
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Yanchev met een sublieme pass. Kasapski geeft de bal voor. Caraffa rent richting de bal. Caraffa schiet op doel. Dachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - _Летец_ 1:0

14e minuut.
Yanchev is nu in balbezit. Bangov verovert de bal door een tackle van achteren. Bangov probeert naar een medespeler te passen. Kunchev rent richting de bal. Kunchev schiet op doel. van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Schroyen passt de bal zonder na te denken. Anchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nanov de bal. Kunchev is nu in balbezit. Kunchev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Bangov rent richting de bal. Bangov passt de bal zonder na te denken. Kunchev is nu in balbezit. Kunchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vutkov geeft een hoge lob. Lazarov met een sublieme pass. Anchev probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rozanov speelt de bal door. Caraffa rent richting de bal. Schroyen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schroyen krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Schroyen met een sublieme pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev speelt de bal door. Klungelig pakt Boyadziev de bal. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 70%, _Летец_ 30%.
ФК Розова долина 1948 - _Летец_ 1:0

48e minuut.
Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen speelt de bal door. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Розова долина 1948 - _Летец_ 1:1

54e minuut.
Bangov onderschept slim de pass. Bangov speelt de bal door. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev is nu in balbezit. Boyadziev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bangov verovert de bal door een tackle van achteren. Bangov geeft een lange en hoge pass. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bangov is nu in balbezit. Bangov geeft de bal voor. Klungelig pakt Boyanov de bal. Boyadziev verovert de bal door een tackle van achteren. Boyadziev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kasapski met de inworp. Klungelig pakt Rozanov de bal. Rozanov passt de bal zonder na te denken. Kasapski rent richting de bal. Kasapski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bangov heeft problemen om de bal te vangen. Bangov passt de bal zonder na te denken. Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft een hoge lob. Kunchev maakt een snoekduik en kopt de bal. van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Schroyen kopt de bal weg. Daar is Vutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Boyadziev kopt de bal weg. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev geeft een hoge lob. Boyadziev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - _Летец_ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 69%, _Летец_ 31%.
ФК Розова долина 1948 - _Летец_ 1:2