Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PALAZA V T samoletite sarafovo
ivaka Tactiek 4e3i2e1o
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu passt de bal met de wreef. Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shterev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brаsnarov neemt de hoekschop. Minovski kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brаsnarov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sotirov rent richting de bal. Sotirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klimentov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kostadinov de bal. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - samoletite sarafovo 1:0

15e minuut.
Klimentov passt de bal met de wreef. Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov passt de bal zonder na te denken. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap. Venkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minovski geeft de bal voor. Evgeniev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brаsnarov. Brаsnarov krijgt een gele kaart. Geshev kopt de bal weg. Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov maakt een afschuwelijke overtreding. Rozanov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Schirripa probeert naar een medespeler te passen. Ivaşcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Klimentov de bal. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ivaşcu passt de bal zonder na te denken. Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brаsnarov probeert naar een medespeler te passen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - samoletite sarafovo 2:0

27e minuut.
Karakushev heeft problemen om de bal te vangen. Karakushev probeert naar een medespeler te passen. Brusnarov onderschept slim de pass. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Evgeniev is nu in balbezit. Brusnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Evgeniev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Evgeniev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Brusnarov probeert naar een medespeler te passen. Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov begaat een overtreding. Kostadinov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Klimentov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivaşcu de bal. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ... Venkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brаsnarov probeert naar een medespeler te passen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov haalt uit met een fantastische trap. Venkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - samoletite sarafovo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 33%, samoletite sarafovo 67%.
FC PALAZA V T - samoletite sarafovo 3:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzhevizov met de inworp. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov geeft een hoge lob. Iovchev controleert de bal met de borst. Venkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Ilev komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Geshev onderschept slim de pass. Brusnarov rent richting de bal. Brusnarov geeft een lange en hoge pass. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panteleev probeert de bal aan de voet te houden. Karakushev rent richting de bal. Karakushev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cvetankov passt de bal zonder na te denken. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu passt de bal zonder na te denken. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostadinov met een harde bal richting middenveld. Brusnarov kopt de bal weg. Sotirov rent richting de bal. Sotirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Brаsnarov met een sublieme pass. Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brаsnarov met een snelle inworp. Klimentov heeft problemen om de bal te vangen. Klimentov geeft de bal voor. Ivaşcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 39%, samoletite sarafovo 61%.
FC PALAZA V T - samoletite sarafovo 3:0