Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FO Go Go Disl
wsbk Tactiek atack
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Kondev speelt de bal door. Gallone is nu in balbezit. Sagan verovert de bal door een tackle van achteren. Sagan geeft de bal voor. Kondev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Laagus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laagus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Go Go Disl 0:1

8e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev geeft de bal voor. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Yakobchev kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallone met een snelle inworp. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tocev bokst de bal weg.

20e minuut.
Konstantinov passt de bal met de wreef. Kondev rent richting de bal. Kondev passt de bal met de wreef. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Konstantinov passt de bal in één keer door. Makriev is nu in balbezit. Makriev passt de bal zonder na te denken. Laagus rent richting de bal. Laagus schiet op doel. Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Kondev speelt de bal door. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ... Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Aldeinha rent richting de bal. Aldeinha passt de bal in één keer door. Konstantinov geeft een hoge lob. Grozev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Go Go Disl 0:2

40e minuut.
Aldeinha passt de bal in één keer door. Sagan rent richting de bal. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus haalt uit met een fantastische trap. Urumov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 72%, Go Go Disl 28%.
FO - Go Go Disl 0:2

48e minuut.
Kondev passt de bal in één keer door. Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Sagan speelt de bal door. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chí Giang rent richting de bal. Klungelig pakt Chí Giang de bal. Chí Giang passt de bal zonder na te denken. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mindzhev probeert naar een medespeler te passen. Aldeinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Laagus is nu in balbezit. Laagus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Go Go Disl 0:3

56e minuut.
Kondev passt de bal met de wreef. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus passt de bal zonder na te denken. Grozev is nu in balbezit. Grozev haalt uit met een fantastische trap. Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sagan de bal. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Buhănescu trapt de bal weg van het doel. Kondev controleert de bal met de borst. Kondev speelt de bal door. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal met de wreef. Mindzhev is nu in balbezit. Waerlop onderschept slim de pass. Waerlop schiet op doel. Tocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Laagus is nu in balbezit. Laagus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lamelle heeft problemen om de bal te vangen. Laagus is nu in balbezit. Brzoza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laagus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Go Go Disl 0:4

72e minuut.
Makriev probeert naar een medespeler te passen. Christiansen heeft problemen om de bal te vangen. Makriev begaat een overtreding. Christiansen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodzik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waerlop springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Lamelle heeft problemen om de bal te vangen. Kondev is nu in balbezit. Kondev speelt de bal door. Grozev is nu in balbezit. Grozev draait met de bal, schiet en ... Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft de bal voor. Gallone is nu in balbezit. Sagan onderschept slim de pass. Sagan geeft een hoge lob. Urumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 72%, Go Go Disl 28%.
FO - Go Go Disl 0:4