Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys Radecki
541 Tactiek test7
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Micanski geeft de bal voor. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Palmero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Radecki 0:1

10e minuut.
Micanski is nu in balbezit. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety passt de bal met de wreef. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap. Brożyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Westwood geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miśkowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plecety geeft een hoge lob. Zahariev springt en kopt de bal. Brożyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Bryński de bal. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński onderschept slim de pass. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dzik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krištić geeft een lange en hoge pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brochev neemt de hoekschop. Bryński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bartrés passt de bal zonder na te denken. Krištić heeft problemen om de bal te vangen. Krištić passt de bal in één keer door. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Bonin de bal. Bryński rent richting de bal. Dzik met een sublieme pass. Papazov is nu in balbezit. Papazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Radecki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 58%, Radecki 42%.
SkySys - Radecki 0:2

47e minuut.
Brаsnarov verovert de bal door een tackle van achteren. Brаsnarov geeft een hoge lob. Papazov kan de bal niet met de borst controleren. Papazov haalt uit met een fantastische trap. Palmero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Radecki 0:3

50e minuut.
Hoàng Hải geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krištić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartrés geeft de bal voor. Papazov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal. Palmero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ganea speelt de bal door. Anioł is nu in balbezit. Anioł passt de bal in één keer door. Feula heeft problemen om de bal te vangen. Feula schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Klungelig pakt Viktorov de bal. Ganea onderschept slim de pass. Ganea passt de bal zonder na te denken. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel. Brożyna bokst de bal weg.

79e minuut.
Brożyna neemt vlug de vrije trap. Krištić speelt de bal door. Daar is Papazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papazov geeft de bal voor. Dzik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Micanski passt de bal met de wreef. Brochev met een sublieme pass. Bryński rent richting de bal. Bryński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dzik speelt de bal door. Brochev rent richting de bal. Brochev geeft een lange en hoge pass. Papazov is nu in balbezit. Papazov draait met de bal, schiet en ... Palmero bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Krištić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés geeft de bal voor. Bryński krijgt zijn hoofd ertegen. Palmero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bartrés speelt de bal door. Brochev rent richting de bal. Brochev passt de bal zonder na te denken. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brochev rent richting de bal. Brochev geeft een lange en hoge pass. Papazov rent richting de bal. Papazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - Radecki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 48%, Radecki 52%.
SkySys - Radecki 0:4