Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ас рома CSKA Sofia 2017
B2 Tactiek Best
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.6 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Daverio is nu in balbezit. Daverio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fabuľa de bal. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bachev geeft een hoge lob. Barbosa kopt de bal weg. Daar is Radulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz rent richting de bal. Janisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Frugoni speelt de bal door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrakiev. Petrakiev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft een lange en hoge pass. Accorso kan de bal niet met de borst controleren. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft een hoge lob. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev begaat een overtreding. Ribisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ribisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hovannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ayerbe passt de bal in één keer door. Daar is Daverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ayerbe zijn tegenspeler op de grond. Ayerbe krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ribisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Petrakiev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Viloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz rent richting de bal. Janisz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Bastida verovert de bal door een tackle van achteren. Bastida probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Joliet de bal onder controle te krijgen. Janisz is nu in balbezit. Janisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 52%, CSKA Sofia 2017 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ас рома - CSKA Sofia 2017 0:0

49e minuut.
Inworp. Frugoni met een snelle inworp. Ignasiak geeft een lange en hoge pass. Hovannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Enev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - CSKA Sofia 2017 0:1

55e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev geeft een hoge lob. Janisz kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Moraru bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Gabriel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawryszczak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Radulov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daverio met een snelle inworp. Joliet is nu in balbezit. Joliet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Leszko onderschept slim de pass. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivanušec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 59%, CSKA Sofia 2017 41%.
ас рома - CSKA Sofia 2017 0:1