Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SARAFOVO FC Worms-BG
BAMBAM Tactiek защита
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Peichinov passt de bal in één keer door. Bandalovski rent richting de bal. Montale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montale krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Kirilov onderschept slim de pass. Kirilov speelt de bal door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bozhilov speelt de bal door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandalovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bandalovski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Laybutt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salmón komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski schiet op doel. Conev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Worms-BG 1:0

21e minuut.
Rusev kopt de bal weg. Daar is Bozhilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhilov speelt de bal door. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Buhalov passt de bal in één keer door. Babicki is nu in balbezit. Babicki passt de bal met de wreef. Montale rent richting de bal. Montale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Marichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichkov passt de bal in één keer door. Salmón rent richting de bal. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Chepilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 41%, FC Worms-BG 59%.
FC SARAFOVO - FC Worms-BG 1:0

49e minuut.
Marichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichkov geeft de bal voor. Bogomilov kopt de bal weg. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... Chepilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montale verovert de bal door een tackle van achteren. Montale met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rybkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilov rent richting de bal. Kirilov passt de bal met de wreef. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kirilov speelt de bal door. Bozhilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhilov passt de bal in één keer door. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kirilov passt de bal zonder na te denken. Montale is nu in balbezit. Montale passt de bal met de wreef. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 38%, FC Worms-BG 62%.
FC SARAFOVO - FC Worms-BG 1:0