Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBojnica Levski Sofia 2024
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Genov verovert de bal door een tackle van achteren. Genov met een sublieme pass. Kostadinov is nu in balbezit. Siromahov rent richting de bal. Siromahov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tokmakchiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakimov passt de bal met de wreef. Zaitsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaitsev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Baltanov geeft de bal voor. Chaushev is nu in balbezit. Genov verovert de bal door een tackle van achteren. Genov haalt uit met een fantastische trap. Rozanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 47%, Levski Sofia 2024 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBojnica - Levski Sofia 2024 0:0

51e minuut.
Genov is nu in balbezit. Banov onderschept slim de pass. Banov geeft de bal voor. Daar is Zaitsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaitsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Levski Sofia 2024 0:1

64e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Enev rent richting de bal. Enev passt de bal in één keer door. Siromahov is nu in balbezit. Siromahov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siromahov passt de bal in één keer door. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBojnica - Levski Sofia 2024 1:1

71e minuut.
Filev rent richting de bal. Filev passt de bal in één keer door. Tokmakchiev rent richting de bal. Zaitsev is nu in balbezit. Zaitsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Levski Sofia 2024 1:2

79e minuut.
Stoinev geeft de bal voor. Siromahov is nu in balbezit. Siromahov speelt de bal door. Genov controleert de bal met de borst. Genov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yakimov passt de bal in één keer door. Zaitsev is nu in balbezit. Tokmakchiev rent richting de bal. Zaitsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zaitsev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 57%, Levski Sofia 2024 43%.
FCBojnica - Levski Sofia 2024 1:2