Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Tapanari Bezsmurtnite Krale
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Stanimirov geeft een hoge lob. Inworp. Mondrov met de inworp. Kutov rent richting de bal. Kutov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Velikov rent richting de bal. Marichkov is nu in balbezit. Velikov speelt de bal door. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Angelov rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Velchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Tapanari - Bezsmurtnite Krale 1:0

25e minuut.
Mondrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondrov speelt de bal door. Nanov rent richting de bal. Kutov is nu in balbezit. Kutov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vangov probeert de bal met de borst te controleren. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vangov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Timnev passt de bal in één keer door. Geranski is nu in balbezit. Branekov onderschept slim de pass. Kutov verovert de bal door een tackle van achteren. Kutov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 39%, Bezsmurtnite Krale 61%.
AS Tapanari - Bezsmurtnite Krale 1:0

48e minuut.
Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov is nu in balbezit. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Marichkov kopt de bal weg. Timnev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Velikov speelt de bal door. Asparuhov is nu in balbezit. Vangov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vangov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Cvetanov verovert de bal door een tackle van achteren. Asparuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Asparuhov speelt de bal door. Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kutov rent richting de bal. Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutov haalt uit met een fantastische trap. Gemedzhiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Tapanari - Bezsmurtnite Krale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 37%, Bezsmurtnite Krale 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Tapanari - Bezsmurtnite Krale 1:1