Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machkators FC Dream Spurs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pashanov rent richting de bal. Pashanov geeft een lange en hoge pass. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Traykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov passt de bal zonder na te denken. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gadzhev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velinov met een snelle inworp. Traykov is nu in balbezit. Traykov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov met een sublieme pass. Klungelig pakt Genkov de bal. Genkov geeft een lange en hoge pass. Siderov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Machkators FC - Dream Spurs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machkators FC 42%, Dream Spurs 58%.
Machkators FC - Dream Spurs 0:1

59e minuut.
Chulev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diev de bal onder controle te krijgen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Traykov krijgt een gele kaart. Biserov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Biserov kan niet meer verder spelen. Cheparinov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Malshev is nu in balbezit. Malshev passt de bal in één keer door. Daar is Dekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pashanov passt de bal in één keer door. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov speelt de bal door. Klungelig pakt Gospodinov de bal. Gospodinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machkators FC - Dream Spurs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machkators FC 64%, Dream Spurs 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Machkators FC - Dream Spurs 1:1