Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westball BPFC 1912
523 Tactiek 5BBP122
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 40.8
goed Schieten solide
solide Passen goed
matig Verdedigen zwak


11e minuut.
Bratoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoev passt de bal in één keer door. Deshkov is nu in balbezit. Balev geeft een lange en hoge pass. Ribchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Lakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lichev is nu in balbezit. Moskov speelt de bal door. Terziev is nu in balbezit. Lichev verovert de bal door een tackle van achteren. Lichev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichev rent richting de bal. Lichev draait met de bal, schiet en ... Lakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 42%, BPFC 1912 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westball - BPFC 1912 0:0

49e minuut.
Damyanov onderschept slim de pass. Damyanov geeft de bal voor. Inworp. Momchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosturkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Boev rent richting de bal. Met opzet legt Kosturkov zijn tegenspeler op de grond. Boev raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandalovski met een snel genomen vrije trap. Ribchev kopt de bal weg. Donkov rent richting de bal. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ... Lakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stoinev is nu in balbezit. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov speelt de bal door. Vichev rent richting de bal. Vichev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristoskov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Donkov rent richting de bal. Donkov passt de bal in één keer door. Deshkov geeft een lange en hoge pass. Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donkov is nu in balbezit. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - BPFC 1912 1:0

81e minuut.
Gachev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Balev is nu in balbezit. Deshkov is nu in balbezit. Deshkov geeft een hoge lob. Hristoskov is nu in balbezit. Hristoskov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ognyanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 35%, BPFC 1912 65%.
Westball - BPFC 1912 1:0