Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BPFC 1912 Real Madrid C.F 1902
5BBP122 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 21.2
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Atanasov onderschept slim de pass. Atanasov passt de bal zonder na te denken. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kosov de bal. Kosov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski speelt de bal door. Kosov probeert naar een medespeler te passen. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nonchev is nu in balbezit. Radostinov verovert de bal door een tackle van achteren. Radostinov met een sublieme pass. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 1:0

22e minuut.
Nonchev passt de bal in één keer door. Bezinski probeert de bal aan de voet te houden. Kosov rent richting de bal. Kosov schiet op doel. Todorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 2:0

25e minuut.
Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov passt de bal in één keer door. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov schiet op doel. Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 3:0

28e minuut.
Todorov speelt de bal door. Atanasov kopt de bal weg. Daar is Rakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosov rent richting de bal. Kosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 4:0

30e minuut.
Nonchev met de inworp. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov geeft een hoge lob. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 5:0

35e minuut.
Rakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakov geeft de bal voor. Rusev probeert de bal aan de voet te houden. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Atanasov geeft een hoge lob. Kosov heeft problemen om de bal te vangen. Kosov passt de bal zonder na te denken. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bezinski rent richting de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 6:0

42e minuut.
Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski probeert naar een medespeler te passen. Kosov rent richting de bal. Kosov haalt uit met een fantastische trap. Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 7:0

44e minuut.
Bezinski rent richting de bal. Bezinski passt de bal in één keer door. Kosov rent richting de bal. Kosov haalt uit met een fantastische trap. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BPFC 1912 28%, Real Madrid C.F 1902 72%.
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 8:0

51e minuut.
Bezinski speelt de bal door. Kosov rent richting de bal. Kosov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petkov de bal onder controle te krijgen. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Rakov kopt de bal weg. Nonchev met een sublieme pass. Klungelig pakt Petkov de bal. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 9:0

64e minuut.
Kosov is nu in balbezit. Bezinski is nu in balbezit. Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 10:0

65e minuut.
Nonchev passt de bal zonder na te denken. Kosov is nu in balbezit. Kosov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bezinski de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 11:0

67e minuut.
Micov geeft de bal voor. Inworp. Atanasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonchev rent richting de bal. Nonchev geeft een lange en hoge pass. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 12:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonchev met een snelle inworp. Bezinski met een sublieme pass. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov haalt uit met een fantastische trap. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Atanasov is nu in balbezit. Atanasov geeft de bal voor. Kosov is nu in balbezit. Kosov draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 13:0

75e minuut.
Bezinski onderschept slim de pass. Bezinski passt de bal met de wreef. Atanasov probeert naar een medespeler te passen. Kosov is nu in balbezit. Kosov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft de bal voor. Kosov springt en kopt de bal. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 14:0

77e minuut.
Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev passt de bal met de wreef. Bezinski met een sublieme pass. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Atanasov geeft de bal voor. Kosov kopt de bal weg. Rakov rent richting de bal. Bezinski onderschept slim de pass. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Atanasov geeft de bal voor. Klungelig pakt Rakov de bal. Kosov is nu in balbezit. Kosov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 15:0

86e minuut.
Atanasov onderschept slim de pass. Atanasov probeert naar een medespeler te passen. Kosov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bezinski de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. Todorov bokst de bal weg. Kosov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bezinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 16:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasov met de inworp. Kosov met een sublieme pass. Bezinski rent richting de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BPFC 1912 14%, Real Madrid C.F 1902 86%.
BPFC 1912 - Real Madrid C.F 1902 16:0