Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Slonove 1NN3RTIME
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Apostolov probeert naar een medespeler te passen. Spirov heeft problemen om de bal te vangen. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi onderschept slim de pass. Teodosiev is nu in balbezit. Abbondi verovert de bal door een tackle van achteren. Abbondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Venkov met een harde bal richting middenveld. Grugiel kopt de bal weg. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 0:1

15e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev passt de bal in één keer door. Spirov rent richting de bal. Spirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:1

19e minuut.
Bilev verovert de bal door een tackle van achteren. Chilikov geeft de bal voor. Grugiel kopt de bal weg. Abbondi rent richting de bal. Abbondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Teodosiev de bal. Abbondi rent richting de bal. Abbondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:2

28e minuut.
Milkov rent richting de bal. Milkov passt de bal in één keer door. Abbondi rent richting de bal. Abbondi schiet op doel. Teodosiev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:3

29e minuut.
Luchev schiet op doel. Teodosiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grugiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abbondi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Luchev rent richting de bal. Luchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:4

29e minuut.
Apostolov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbondi rent richting de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Venkov trapt de bal weg. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bilchev krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chilikov rent richting de bal. Luchev rent richting de bal. Luchev speelt de bal door. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi verovert de bal door een tackle van achteren. Abbondi draait met de bal, schiet en ... Venkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Slonove 52%, 1NN3RTIME 48%.
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:4

48e minuut.
Grugiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazakov. Grugiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanimirov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stefanov de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:5

58e minuut.
Danev geeft een lange en hoge pass. Abbondi is nu in balbezit. Abbondi passt de bal in één keer door. Luchev is nu in balbezit. Luchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvo. Bilchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mundev de bal. Stanimirov met een sublieme pass. Apostolov rent richting de bal. Apostolov schiet op doel. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Teodosiev de bal. Luchev onderschept slim de pass. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi haalt uit met een fantastische trap. Venkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:6

69e minuut.
Bilchev is nu in balbezit. Milkov onderschept slim de pass. Milkov geeft een lange en hoge pass. Luchev is nu in balbezit. Luchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:7

74e minuut.
Teodosiev rent richting de bal. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev passt de bal met de wreef. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chaushev is nu in balbezit. Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grugiel geeft een hoge lob. Luchev is nu in balbezit. Luchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stanimirov geeft de bal voor. Inworp. Mundev met een snelle inworp. Apostolov rent richting de bal. Apostolov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Slonove 53%, 1NN3RTIME 47%.
Chernite Slonove - 1NN3RTIME 1:7