Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofiaa Brixit FC
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Cieślewicz passt de bal zonder na te denken. Pălean rent richting de bal. Pălean probeert naar een medespeler te passen. Kowalec rent richting de bal. Kowalec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Pălean met een sublieme pass. Hrvić rent richting de bal. Hrvić probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Doeltrap. Molotov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cieślewicz de bal. Pălean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pălean schiet op doel. Molotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hrvić zal de hoekschop nemen. Pălean kan de bal niet met de borst controleren. Konuşmaz is nu in balbezit. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 28%, Brixit FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Sofiaa - Brixit FC 0:0

55e minuut.
Kowalec met een sublieme pass. Pălean heeft problemen om de bal te vangen. Pălean speelt de bal door. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Konuşmaz de bal. Konuşmaz met een sublieme pass. Kowalec heeft problemen om de bal te vangen. Kowalec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Cieślewicz probeert de bal met de borst te controleren. Pălean probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. Molotov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Brixit FC 1:0

75e minuut.
Kowalec met een sublieme pass. Draganov rent richting de bal. Konuşmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Brixit FC 2:0

83e minuut.
Ţânţar met de inworp. Leão met een sublieme pass. Pălean probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 28%, Brixit FC 72%.
CSKA Sofiaa - Brixit FC 2:0