Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brilqntnite Valtsi Valshebnite Kamili
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Kavakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev geeft een lange en hoge pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Gemedzhiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Naydenov rent richting de bal. Yovov rent richting de bal. Naydenov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Avramov kopt de bal weg. Pasev rent richting de bal. Gekov onderschept slim de pass. Yovov is nu in balbezit. Yovov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramov rent richting de bal. Stefanov begaat een overtreding. Stefanov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Papazov kopt de bal weg. Naydenov is nu in balbezit. Damyanov onderschept slim de pass. Yovov rent richting de bal. Yovov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brilqntnite Valtsi 36%, Valshebnite Kamili 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brilqntnite Valtsi - Valshebnite Kamili 0:0

50e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov passt de bal met de wreef. Gekov probeert naar een medespeler te passen. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brilqntnite Valtsi - Valshebnite Kamili 1:0

55e minuut.
Papazov is nu in balbezit. Stefanov rent richting de bal. Stefanov met een sublieme pass. Yovov is nu in balbezit. Yovov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kodzhabashev heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal met de wreef. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Avramov geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Gemedzhiev met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Kodzhabashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brilqntnite Valtsi 44%, Valshebnite Kamili 56%.
Brilqntnite Valtsi - Valshebnite Kamili 1:0