Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desi FC FC SkeLa
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mislimi met de inworp. Balilaj rent richting de bal. Rraci verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Perko is nu in balbezit. Arboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko onderschept slim de pass. Perko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - FC SkeLa 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Rraci de bal. Nura onderschept slim de pass. Jakupi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakupi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Haxhi met de inworp. Arbnori bereikt de bal nog maar net als eerste. Palokaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palokaj krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Maliqi rent richting de bal. Maliqi geeft de bal voor. Daar is Haxhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Osjeku rent richting de bal. Rraci verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj onderschept slim de pass. Osjeku rent richting de bal. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desi FC - FC SkeLa 1:1

24e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi is nu in balbezit. Perko is nu in balbezit. Perko haalt uit met een fantastische trap. Arboni rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arboni speelt de bal door. Maçi is nu in balbezit. Met opzet legt Maliqi zijn tegenspeler op de grond. Maliqi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Palokaj geeft de bal voor. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rraci onderschept slim de pass. Mislimi is nu in balbezit. Mislimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palokaj kopt de bal weg. Jakupi controleert de bal met de borst. Nura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 51%, FC SkeLa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desi FC - FC SkeLa 1:1

46e minuut.
Jakupi met een sublieme pass. Maçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maçi geeft een hoge lob. Pernaska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pernaska geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osjeku rent richting de bal. Osjeku haalt uit met een fantastische trap. Xhanari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Palokaj rent richting de bal. Palokaj geeft een lange en hoge pass. Osjeku kopt de bal weg. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - FC SkeLa 2:1

65e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Reqica bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi onderschept slim de pass. Byberi draait met de bal, schiet en ... Arboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nura kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pernaska de bal onder controle te krijgen. Maçi rent richting de bal. Maliqi onderschept slim de pass. Maliqi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jakupi geeft de bal voor. Perko kopt de bal weg. Lushi controleert de bal met de borst. Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nura bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko onderschept slim de pass. Perko haalt uit met een fantastische trap. Reqica probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 54%, FC SkeLa 46%.
Desi FC - FC SkeLa 2:1