Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF ADA SK Naftëtari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Krasniqi rent richting de bal. Selmanaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasniqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beqiri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Restelica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - SK Naftëtari 0:1

18e minuut.
Zhavelli rent richting de bal. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Beqiri verovert de bal door een tackle van achteren. Zhavelli is nu in balbezit. Zhavelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF ADA - SK Naftëtari 1:1

32e minuut.
Beqiri rent richting de bal. Beqiri geeft een lange en hoge pass. Zotaj rent richting de bal. Sopaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj geeft de bal voor. Zoqishta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - SK Naftëtari 1:2

35e minuut.
Shehu rent richting de bal. Skela bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skela wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Ramadani rent richting de bal. Ramadani geeft een lange en hoge pass. Shakaj probeert de bal aan de voet te houden. Zhavelli rent richting de bal. Zhavelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 44%, SK Naftëtari 56%.
IF ADA - SK Naftëtari 1:2

51e minuut.
Shehu met de inworp. Kristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristo met een sublieme pass. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zoqishta onderschept slim de pass. Zoqishta probeert naar een medespeler te passen. Beqiri rent richting de bal. Zhavelli onderschept slim de pass. Zhavelli haalt uit met een fantastische trap. Lushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 45%, SK Naftëtari 55%.
IF ADA - SK Naftëtari 1:2