Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desi FC LAKE Shkoder
433 Tactiek lake
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Nura is nu in balbezit. Güngöz onderschept slim de pass. Güngöz met een sublieme pass. Alexeico rent richting de bal. Alexeico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Luga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gozhdari geeft de bal voor. Alexeico kan de bal niet met de borst controleren. Arboni begaat een overtreding. Alexeico wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alexeico kan niet meer verder spelen.

30e minuut.
Basha rent richting de bal. Basha met een sublieme pass. Palokaj is nu in balbezit. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 54%, LAKE Shkoder 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desi FC - LAKE Shkoder 0:0

50e minuut.
Basha met de inworp. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Palokaj maakt een afschuwelijke overtreding. Palokaj krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pernaska probeert naar een medespeler te passen. Maliqi rent richting de bal. Maliqi haalt uit met een fantastische trap. Osjeku heeft problemen om de bal te vangen. Osjeku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pascolo rent richting de bal. Pascolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Imovilli de bal. Imovilli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nura met een sublieme pass. Pascolo geeft een hoge lob. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli schiet op doel. Luga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - LAKE Shkoder 0:1

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Basha de bal onder controle te krijgen. Mislimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mislimi probeert naar een medespeler te passen. Osjeku rent richting de bal. Osjeku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Basha verovert de bal door een tackle van achteren. Basha passt de bal zonder na te denken. Daar is Lushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 37%, LAKE Shkoder 63%.
Desi FC - LAKE Shkoder 0:1