Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Tepelena Lokomotivaspor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Samarxhiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramadani met een snelle inworp. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi geeft de bal voor. Goga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Samarxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdari onderschept slim de pass. Hajdari geeft een hoge lob. Emra rent richting de bal. Emra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Tepelena - Lokomotivaspor 0:1

21e minuut.
Fetiu is nu in balbezit. Tirona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirona geeft een lange en hoge pass. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dede is nu in balbezit. Çoba onderschept slim de pass. Çoba passt de bal met de wreef. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sulaj speelt de bal door. Dokoli is nu in balbezit. Dokoli passt de bal zonder na te denken. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 59%, Lokomotivaspor 41%.
KF Tepelena - Lokomotivaspor 0:1

50e minuut.
Samarxhiu met een sublieme pass. Tirona rent richting de bal. Tirona geeft een hoge lob. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dokoli met een sublieme pass. Rushiti is nu in balbezit. Rexhepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti onderschept slim de pass. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hajdari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Çerkezi de bal onder controle te krijgen. Emra rent richting de bal. Emra schiet op doel. Goga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Samarxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdari onderschept slim de pass. Hajdari passt de bal zonder na te denken. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Januzi rent richting de bal. Januzi met een sublieme pass. Ramadani met een sublieme pass. Daar is Emra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dede passt de bal in één keer door. Daar is Dokoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokoli passt de bal in één keer door. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Tepelena - Lokomotivaspor 1:1

73e minuut.
Rexhepi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dede de bal onder controle te krijgen. Ramadani probeert naar een medespeler te passen. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi haalt uit met een fantastische trap. Goga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rushiti onderschept slim de pass. Hajdari geeft een hoge lob. Rushiti probeert de bal aan de voet te houden. Dokoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 41%, Lokomotivaspor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Tepelena - Lokomotivaspor 1:1