Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Gramozi AC Përmeti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Hajdari passt de bal in één keer door. Kurrizi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruçi. Kurrizi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Gashi is nu in balbezit. Agani onderschept slim de pass. Agani probeert naar een medespeler te passen. Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Muriqi passt de bal in één keer door. Ristani rent richting de bal. Konçi begaat een overtreding. Konçi krijgt een gele kaart. Ristani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ristani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zelinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Gramozi - AC Përmeti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 51%, AC Përmeti 49%.
SK Gramozi - AC Përmeti 0:1

47e minuut.
Murati geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajdari met de inworp. Kurrizi is nu in balbezit. Kurrizi haalt uit met een fantastische trap. Behari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Agani onderschept slim de pass. Agani speelt de bal door. Daar is Lazami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Gramozi - AC Përmeti 0:2

67e minuut.
Foniqi rent richting de bal. Foniqi geeft een hoge lob. Deda kopt de bal weg. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Manjani kan de bal niet met de borst controleren. Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami met een sublieme pass. Muriqi geeft een hoge lob. Bruçi kopt de bal weg. Zelinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 65%, AC Përmeti 35%.
SK Gramozi - AC Përmeti 0:2