Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Bylis FK Naftëtari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Balilaj kopt de bal weg. Deda kan de bal niet met de borst controleren. Dajti met een sublieme pass. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Puka rent richting de bal. Bellopoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bislimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Bejdaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dajti onderschept slim de pass. Dajti passt de bal in één keer door. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel. Bejdaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bellopoja rent richting de bal. Puka is nu in balbezit. Puka passt de bal in één keer door. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. Bejdaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - FK Naftëtari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 45%, FK Naftëtari 55%.
IS Bylis - FK Naftëtari 1:0

56e minuut.
Balilaj speelt de bal door. Mala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mala speelt de bal door. Klungelig pakt Fana de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Puka geeft de bal voor. Klungelig pakt Sahitaj de bal. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Bejdaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - FK Naftëtari 2:0

83e minuut.
Gashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashi geeft een lange en hoge pass. Nexhipi speelt de bal door. Deda probeert de bal met de borst te controleren. Deda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fetoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bellopoja geeft een lange en hoge pass. Dollani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dollani probeert naar een medespeler te passen. Karaj is nu in balbezit. Karaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 48%, FK Naftëtari 52%.
IS Bylis - FK Naftëtari 2:0