Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vllaznia IS Bylis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kasapi rent richting de bal. Dajti rent richting de bal. Kasapi verovert de bal door een tackle van achteren. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Prapashtica verovert de bal door een tackle van achteren. Prapashtica geeft een hoge lob. Daar is Jouret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilalli verovert de bal door een tackle van achteren. Bilalli draait met de bal, schiet en ... Fetoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Doeltrap. Veseli trapt de bal weg. Daar is Mala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilalli rent richting de bal. Bilalli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 30%, IS Bylis 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Vllaznia - IS Bylis 0:0

49e minuut.
Mala met de inworp. Hyseni is nu in balbezit. Met opzet legt Prapashtica zijn tegenspeler op de grond. Prapashtica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Bislimi is nu in balbezit. Ajdinaj rent richting de bal. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapi is nu in balbezit. Kasapi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brozi passt de bal in één keer door. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli verovert de bal door een tackle van achteren. Bilalli haalt uit met een fantastische trap. Fetoshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 1:0

68e minuut.
Fana probeert naar een medespeler te passen. Puka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nexhipi is nu in balbezit. Pepa onderschept slim de pass. Pepa probeert naar een medespeler te passen. Bilalli rent richting de bal. Bilalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 59%, IS Bylis 41%.
IF Vllaznia - IS Bylis 1:0