Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Naftëtari Kf Vllaznia 1919
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Bellopoja passt de bal met de wreef. Deda is nu in balbezit. Bushaj begaat een overtreding. Deda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kurtishi is nu in balbezit. Balla is nu in balbezit. Balla geeft een lange en hoge pass. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dosti geeft een lange en hoge pass. Gashi kopt de bal weg. Bushaj is nu in balbezit. Prošel rent richting de bal. Prošel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karaj kopt de bal weg. Deda is nu in balbezit. Deda probeert naar een medespeler te passen. Januzaj rent richting de bal. Januzaj draait met de bal, schiet en ... Keta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dosti rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios is nu in balbezit. Deda onderschept slim de pass. Deda geeft de bal voor. Keta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 1:0

37e minuut.
Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhileta is nu in balbezit. Zhileta passt de bal zonder na te denken. Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftëtari 47%, Kf Vllaznia 1919 53%.
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 2:0

48e minuut.
Galiu geeft een lange en hoge pass. Dosti is nu in balbezit. Januzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Deda is nu in balbezit. Deda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 3:0

56e minuut.
Januzaj rent richting de bal. Zhileta rent richting de bal. Januzaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhileta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zhileta kan niet meer verder spelen. Çelaj komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gashi met de inworp. Bushaj is nu in balbezit. Deda verovert de bal door een tackle van achteren. Deda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Deda geeft een lange en hoge pass. Dosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashi onderschept slim de pass. Gashi draait met de bal, schiet en ... Keta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 4:0

79e minuut.
Fuentes Dios is nu in balbezit. Karaj verovert de bal door een tackle van achteren. Karaj probeert naar een medespeler te passen. Deda rent richting de bal. Deda haalt uit met een fantastische trap. Keta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftëtari 39%, Kf Vllaznia 1919 61%.
FK Naftëtari - Kf Vllaznia 1919 5:0