Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Çlirimi AC Përmeti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tolka met de inworp. Xholi met een sublieme pass. Cakolli is nu in balbezit. Cakolli schiet op doel. Behari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Çlirimi - AC Përmeti 1:0

13e minuut.
Kušlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani passt de bal met de wreef. Lazami is nu in balbezit. Lazami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bruçi is nu in balbezit. Batusha onderschept slim de pass. Batusha speelt de bal door. Cakolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lazami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fushtica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Çlirimi 58%, AC Përmeti 42%.
SK Çlirimi - AC Përmeti 1:0

57e minuut.
Tolka onderschept slim de pass. Tolka probeert naar een medespeler te passen. Bruçi rent richting de bal. Cakolli is nu in balbezit. Cakolli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Koliqi geeft een lange en hoge pass. Tolka rent richting de bal. Gjebrea verovert de bal door een tackle van achteren. Cakolli rent richting de bal. Cakolli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tolka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bruçi de bal. Bruçi probeert naar een medespeler te passen. Fushtica rent richting de bal. Fushtica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kušlan is nu in balbezit. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušlan begaat een overtreding. Ristani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ristani wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Çlirimi 47%, AC Përmeti 53%.
SK Çlirimi - AC Përmeti 1:0