Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kukësi SK Përmeti
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ukëmema kopt de bal weg. Lila probeert de bal aan de voet te houden. Gozhita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema rent richting de bal. Ukëmema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Përmeti 1:0

15e minuut.
Heta passt de bal met de wreef. Kukësi rent richting de bal. Muslimi maakt een afschuwelijke overtreding. Muslimi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kuqo met een sublieme pass. Seitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitaj geeft de bal voor. Çunaku rent richting de bal. Çunaku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ukëmema geeft een lange en hoge pass. Çukani is nu in balbezit. Gozhita is nu in balbezit. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kuqo geeft een lange en hoge pass. Prenkëpalaj heeft problemen om de bal te vangen. Gozhita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gozhita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita draait met de bal, schiet en ... Varfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Përmeti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 34%, SK Përmeti 66%.
AC Kukësi - SK Përmeti 2:0

59e minuut.
Bushati is nu in balbezit. Bruçi verovert de bal door een tackle van achteren. Bruçi met een sublieme pass. Kukësi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukësi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Përmeti 2:1

64e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri onderschept slim de pass. Karteri met een sublieme pass. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çunaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 42%, SK Përmeti 58%.
AC Kukësi - SK Përmeti 2:1