Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Baragajul Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 80000
Baragajul Internasional FC
md5 Tactiek Internasional
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Iankoshvili geeft de bal voor. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelagalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelagalli neemt de penalty, wat een uithaal! Rahmanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 1:0

5e minuut.
Metsärinta speelt de bal door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli begaat een overtreding. Pelagalli krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ołtarzewski is nu in balbezit. Flanaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Flanaghan met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Rahmanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 2:0

26e minuut.
Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Pelagalli kopt de bal weg. Iankoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Pelagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea verovert de bal door een tackle van achteren. Aurrekoetxea geeft een lange en hoge pass. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft een lange en hoge pass. Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... Rahmanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 3:0

42e minuut.
Kartaji speelt de bal door. Bartu is nu in balbezit. Bartu passt de bal zonder na te denken. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap. Stoop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă speelt de bal door. Metsärinta heeft problemen om de bal te vangen. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Stoop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 3:1

45e minuut.
Fane heeft problemen om de bal te vangen. Fane met een sublieme pass. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 42%, Internasional FC 58%.
Baragajul - Internasional FC 4:1

53e minuut.
Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bartu is nu in balbezit. Bartu passt de bal zonder na te denken. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Stoop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 4:2

61e minuut.
Kartaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartaji met een sublieme pass. Ołtarzewski probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahim probeert naar een medespeler te passen. Metsärinta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 4:3

63e minuut.
Aurrekoetxea rent richting de bal. Sales rent richting de bal. Tanoto onderschept slim de pass. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baragajul - Internasional FC 4:4

77e minuut.
Darmajati kopt de bal weg. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Flanaghan is nu in balbezit. Flanaghan geeft de bal voor. Pelagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Abdulrahim kan de bal niet met de borst controleren. Micera geeft een hoge lob. Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... Rahmanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 5:4

79e minuut.
Bartu passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap. Stoop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Tanoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli schiet op doel. Rahmanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Padureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padureanu geeft een hoge lob. Darmajati verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fane is nu in balbezit. Auriola kopt de bal weg. Abdulrahim probeert de bal aan de voet te houden. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 6:4

88e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 40%, Internasional FC 60%.
Baragajul - Internasional FC 6:4