Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Pelennor Field
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11684
Dunadan Rangers SSB Neo
Bree v.11b Tactiek 532F
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Darmajati probeert naar een medespeler te passen. Kase rent richting de bal. Kase passt de bal in één keer door. Barbara is nu in balbezit. Barbara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 0:1

10e minuut.
Darmajati geeft de bal voor. Tart kopt de bal weg. Doblas Santana rent richting de bal. Hakim onderschept slim de pass. Hakim schiet op doel. Rahmad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lapid geeft een hoge lob. Malanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soeharto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Karademitros geeft een hoge lob. Sarajlija kopt de bal weg. Darmajati met een sublieme pass. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Barbara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmajati met een sublieme pass. Hakim rent richting de bal. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 0:2

24e minuut.
Janecki is nu in balbezit. Janecki geeft een lange en hoge pass. Harsya rent richting de bal. Harsya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:2

37e minuut.
Leber rent richting de bal. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim probeert naar een medespeler te passen. Barbara rent richting de bal. Barbara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kase is nu in balbezit. Sarajlija probeert naar een medespeler te passen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara is nu in balbezit. Barbara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Leber rent richting de bal. Barbara verovert de bal door een tackle van achteren. Barbara met een sublieme pass. Hakim rent richting de bal. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rahmad trapt de bal weg van het doel. Sarajlija is nu in balbezit. Doblas Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarajlija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarajlija kan niet meer verder spelen. Alaydrus komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim passt de bal met de wreef. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Barbara rent richting de bal. Barbara schiet op doel. Rahmad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Harsya rent richting de bal. Harsya passt de bal zonder na te denken. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya rent richting de bal. Harsya schiet op doel. Silvagni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 65%, SSB Neo 35%.
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:2

46e minuut.
Fasola geeft de bal voor. Barbara kopt de bal weg. Leber heeft problemen om de bal te vangen. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:3

52e minuut.
Malanua geeft de bal voor. Darmajati kopt de bal weg. Hakim rent richting de bal. Darmajati rent richting de bal. Darmajati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:4

59e minuut.
Karademitros kopt de bal weg. Kase speelt de bal door. Daar is Karademitros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbara onderschept slim de pass. Barbara schiet op doel. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Darmajati geeft de bal voor. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara haalt uit met een fantastische trap. Karademitros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:5

63e minuut.
Daar is Darmajati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Darmajati speelt de bal door. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dudek geeft een lange en hoge pass. Kase rent richting de bal. Kase passt de bal zonder na te denken. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Siudziński probeert de bal aan de voet te houden. Soeharto rent richting de bal. Siudziński onderschept slim de pass. Tart is nu in balbezit. Tart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Darmajati kopt de bal weg. Daar is Lapid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara onderschept slim de pass. Barbara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Darmajati geeft een lange en hoge pass. Karademitros probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Barbara is nu in balbezit. Barbara draait met de bal, schiet en ... Paal! Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 66%, SSB Neo 34%.
Dunadan Rangers - SSB Neo 1:5